Gebruiker  
Wachtwoord  

 

 

 

Welkom


De Inham is een open gemeenschap die graag wil laten zien wat zij doet en waar zij voor staat.
Een willekeurige voorbijganger die dit beeldbepalende kerkje in Hoogland ziet, heeft vaak geen flauw idee wat er gebeurt in deze kerk.

Ja er zal een dienst zijn op de zondag, maar verder?

 

Deze website over de Inham en haar gemeenteleden gaat proberen u een indruk te geven wat er zoal gaande is in de Inham. Niet alleen zondags, maar ook op doordeweekse dagen.

 

De website gaat u proberen te laten zien wat de gemeenteleden zoeken en vinden in de Inham.

 

In elk geval hopen we over te brengen dat we een open en gastvrije gemeente willen zijn, waar u op adem kunt komen. Een plek waar mensen die met ons mee willen doen, zich thuis voelen en hun talenten kunnen inzetten. Van harte welkom dus!


Nieuwe website
Op dit moment wordt hard gewerkt aan een nieuwe website voor

De Inham. We proberen de 'oude' website zoveel mogelijk bij te houden maar op dit moment kunnen wij u dat niet voor de volle 100% beloven. Wij vragen om uw begrip daarvoor.

 

Uw reactie is welkom op dit formulier.


Ds. Martin Snaterse heeft het beroep aangenomen.

Op donderdag 24 oktober heeft ds. Martin Snaterse een officiële brief overhandigd aan de voorzitter van de wijkkerkenraad Aad Oomens, waarin hij aangeeft dat hij graag het beroep, dat op hem is uitgebracht, aanvaardt.


Daar zijn we allen heel blij mee. Aan de vacante periode gaat een eind komen. Op 19 januari 2020 neemt ds. Snaterse afscheid in de gemeente waarin hij nu predikant is, de Opstandingskerk in Houten. Waarschijnlijk zal de intrede in onze gemeente De Inham plaatsvinden op zondag 2 februari 2020. U hoort daar te zijner tijd uiteraard meer over.

In zijn brief verwoordde ds. Snaterse: “Ik spreek de wens uit dat De Inham een veilige haven kan bieden voor wie op Verhaal wil komen bij God en het Evangelie. Een plek om voor korte of lange tijd aan te leggen, proviand in te slaan, levensverhalen en ervaringen uit te wisselen. Om zo de vaartocht met God en elkaar voort te zetten.
Ik verheug me op de overtocht naar Hoogland."


Voor het laatste nieuws verwijzen wij u naar de pagina Actueel.