Gebruiker  
Wachtwoord  

 

Welkom


De Inham is een open gemeenschap die graag wil laten zien wat zij doet en waar zij voor staat.
Een willekeurige voorbijganger die dit beeldbepalende kerkje in Hoogland ziet, heeft vaak geen flauw idee wat er gebeurt in deze kerk.

Ja er zal een dienst zijn op de zondag, maar verder?

 

Deze website over de Inham en haar gemeenteleden gaat proberen u een indruk te geven wat er zoal gaande is in de Inham. Niet alleen zondags, maar ook op doordeweekse dagen.

 

De website gaat u proberen te laten zien wat de gemeenteleden zoeken en vinden in de Inham.

 

In elk geval hopen we over te brengen dat we een open en gastvrije gemeente willen zijn, waar u op adem kunt komen. Een plek waar mensen die met ons mee willen doen, zich thuis voelen en hun talenten kunnen inzetten. Van harte welkom dus!

 

Uw reactie is welkom op dit formulier.

 

Tafels van Hoop 19 december

Graag nodigen wij u uit om op 19 december in de Inham aan te schuiven aan de Tafels van Hoop. Wij eten en praten dan met  leden van de Eritrese geloofsgemeenschap in Amersfoort. Sinds een aantal maanden gebruiken ook zij De Inham als plek om samen te komen als gemeente.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de pagina Actueel van deze website. 

Afscheid ds. Willem Klamer - 2 december jl. 

Op zondag 2 december heeft ds. Willem Klamer na 18 jaar afscheid genomen als predikant van onze gemeente i.v.m. het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.


Waarneming vacaturetijd

Per 1 december 2018 is Thea Kloek aangesteld als interim-pastor voor de tijd dat de Inham vacant is. 

Voor Hoogland/Amersfoort-Noord is Thea geen onbekende: zij heeft o.a. in Het Brandpunt gewerkt. De Inham is voor haar ook niet onbekend; zij ging en gaat regelmatig in de Inham voor.

Thea heeft een contract voor 20 uur en werkt op de maandag, dinsdag en donderdag. Het speerpunt van haar werk zal liggen op het pastoraat en gemeenteopbouw.

Zij is per mail bereikbaar en telefonisch op 033 - 24 59 006.

 

Diaconaal (opbouw)werker gevraagd

De Diaconie van de Protestantse Gemeente Amersfoort (PGA) zoekt per 1 april 2019 een diaconaal (opbouw)werker voor 30 uur. 8 uur daarvan werkt hij/zij in PKN Hoogland/Amersfoort-Noord.

Het diaconale werk richt zich op diverse groepen en thema’s zoals armoede/schuldhulpverlening, vluchtelingen, zorg en welzijn.

Bekijk de vacature op:

https://pkn-amersfoort.nl/vacature-diaconaal-opbouwwerker/

 

 

 

Voor het laatste nieuws verwijzen wij u naar de pagina Actueel.