Gebruiker  
Wachtwoord  

Actueel

 

Vieringen in de Inham

Deze zijn ook te vinden in het linker menu bij Activiteiten > Diensten of viering in de inham. 

Laatste nieuwsbrief 

De toekomst van De Inham

Zondag 12 november 2017 wordt direct na de dienst het tweede gemeenteberaad gehouden over de toekomst van De Inham. Het vertrekpunt voor dat gesprek zullen de zes scenario’s zijn die zijn bedacht door het Verkennersteam. Dit is een groep van acht Inhammers, die in opdracht van de wijkkerkeraad heeft nagedacht over de toekomst van onze kerkgemeenschap.

 

Zondag 29 oktober om 11:00 uur
Omdat niet iedereen in de gelegenheid was om op 1 oktober te komen, zal hetzelfde programma op zondag 29 oktober worden herhaald voor een kleinere groep. Het programma start na het koffiedrinken om omstreeks 11 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur.

 

Verslag en de presentatie van het gemeenteberaad van 1 oktober jl.


Hoe maken we onze kerken groen? 

Op 20 mei hebben de werkgroepen De Groene Inham en De Groene Johannes (van de Johanneskerk in Amersfoort), in nauwe samenwerking met de Amersfoortse Raad van Kerken, 37 Amersfoortse kerken uitgenodigd om samen te luisteren naar en te brainstormen over de mogelijkheden om meer Amersfoortse kerken GROEN(-er) te laten worden/zijn, te verduurzamen.


Voor het volledige verslag verwijzen wij u graag naar de inhoud.
Wilt u meer informatie? Zie ook pagina ZWO.

U kunt mailen naar: groenekerk@inham.net  

 

Facebook

Ook de Inham heeft haar eigen facebook pagina. Als wij foto's en filmpjes plaatsen is de 'wet op de privacy' van toepassing. Oftewel: de gefotografeerde en/of gefilmde gemeenteleden kunnen het altijd aangeven als zij niet 'in beeld' willen komen.

Maar hoe werkt dat nu facebook bekijk de video.